catatan ibunda..buat tatapanmu

Sekadar berkongsi rutin kehidupan yang sempat diabadikan..

Friday, December 21, 2012

GRAND LEXIS (part makan)

Malam pertama sampai we all just order mc d jer makan kat bilik. coz nk rest nk guling2 atas katil sambil peluk dak tecik Humaira..

Pagi we all breakfast  kat restoran duyung kat hotel coz ada vouncher 2 so tambah utk budak2jer..
mmmm so far ok lah menu sarapan diorg dr western food sampai lah ke kg food pun ada.. hinggakan ubi kayu rebus pun ader gak..

tp yg tak berbaloinyer budak2 nih just makan koko krunch +susu n sosej.. hu..hu..huh.. yg dorg dok kejar nk mandi pool jer... fushhhh... 

so.. lepas bekfes.. blik bilik n bg dorg mandi pool again.  Nk berehat with baby..n abah pantau the boys mandi sambil siapkn keje lembaga nyer..

tghari we all xkuar mkn pun coz bekfes td pun dh dekt pukul 10. then the boys dok berendam dlm pool pun hampir pukul 2 bru naik.. naik2 terus lepak2 atas katil pastuh terus terlelap..

menjelang ptg pun xbgun2 lg.. fushh nampk sgt kepenatan dorg. terpaksa kejut gak dorg coz ibu nabah yg dh lapor sgt2. so siap2 kuar mkn merangkap makan malam terus..cari2 sepanjang pantai pd tuh.. try untuk cari tempat yg ada ikan bakar.

jumpa satu restoran nih.. rasa mcm tak salah kami masuk ke situ... coz makanan n ikan bakarnyer memang marvelos...

aik siti nur haliza pun pernah pegi situ coz ada gambor tuan kedai ngan siti.


ikan jenahak bakar memang marvelosss


udang black pepper


lala goreng pdas..

ada satu lg menu yg xsempat nk snap sotong celup tepung
sampai lambat masa tuh tgh mkn so malas dah nk snap2 gsmbar


1 comment:

AzLiN SaFeNa AzIhAR said...

hi...salam perkenalan dan selamat tahun baru... menarik dan cantik blog u ni.. feel free visit my blog dan follow me.. www.azlinsafena.com tq